Componist

Je wilt muziek op die ene tekst die je hebt geschreven. Of bij dat theaterstuk hoort gewoon muziek. Als componist is het mijn uitdaging om de tekst of de reden waarom het stuk moet worden geschreven de juiste muziek mee te geven waardoor het ten volle tot zijn recht komt.

Overeenkomsten of juist verschillen tussen de muziek en de reden creƫren het spanningsveld wat je als luisteraar prikkelt en meeneemt in de muziek en daardoor dus het doel (de tekst of de reden van het muziekstuk) versterkt.

Arrangeur

Van band tot koor, van blazerssectie tot strijksectie. Je eigen nummers voorzien van een arrangement of juist bestaande nummers in een nieuw jasje steken. Als arrangeur is het mijn uitdaging om het bestaande nummer het juiste arrangement mee te geven waardoor het ten volle tot zijn recht komt.

Door keuzes van instrumenten of juist de beperking van maar een paar instrumenten is het de uitdaging om het muziekstuk toch dat extraatje te geven wat het nodig heeft om het volledig tot zijn recht te laten komen.

Contact

Naam *

E-mail *

Bericht

   jjbj.van.leeuwen@gmail.com

   +31 6 26 46 00 70