Muzikant

Als muzikant (pianist) en ook als tekstschrijver participeer ik in verschillende projecten. Van mensen helpen om een nummer te schrijven voor een goed doel, tot een muziektheatervoorstelling muzikaal begeleiden.

Van verschillende toetsenpartijen inspelen voor dat ene nummer in de studio tot het begeleiden van een zangeres. Als het met muziek te maken heeft kan ik wat voor je betekenen.

Projecten

Eerste EP

Ja hij is er! Mijn eerste EP. 19 oktober j.l. zag hij het licht in Concerto Amsterdam. Een hele mooie dag. Nu het land in om mijn EP te laten horen aan het publiek.

Levend Echt

Levend Echt is een muziekproject waarin kankerpatiënten de hoofdrol spelen. Dennis van den Heuvel en Jan Anton van de Graaf zijn de initiatiefnemers hiervan. De bedoeling is om een album te maken waarop de deelnemers aan het project hun, liefst zelfgeschreven, liederen vertolken. Ik ben heel blij dat ik aan dit mooie project mag meewerken en de deelnemers kan helpen met het schrijven van hun lied.  www.levend-echt.nl

“Een Vensterbank Vol Vergeet-mij-nietjes“

De voorstelling “Een Vensterbank Vol Vergeet-mij-nietjes” is een liedprogramma, afgewisseld met herkenbare sketches uit de jaren ’50. De voorstelling is onderdeel van stichting Vivendi en heeft als doel om oudere mensen met een vorm van dementie de tijd van weleer te laten herbeleven om zodoende de kwaliteit van leven te verbeteren. Heel mooi om hier pianist en muzikaal leider van te mogen zijn. Voor de trailer klik hier.

Contact

Naam *

E-mail *

Bericht

   jbj.van.leeuwen@gmail.com

   +31 6 26 46 00 70